Follow Us!

smestaj novakovic banja zdrelo 001aУчинићемо нашим гостопримством да доживите незаборавне тренутке у нашем средњевековном Ждрелу, недалеко од манатира Св Тројице и бање са топлом лековитом водом.

Храна која се послужује на сеоском домаћинству Новаковић потиче из властите производње и из наше сеоске економије.

Нудимо смештај у аутентичном сеоском окружењу.

Препознатљиви смо по томе што можемо удовољити све већим захтевима туристичке потражње као што су сеоски туризам, агротуризам, етно - гастрономски, спортски, здравствени, верски и културни туризам.

banjazdrelo simonovic okolina 024Наша понуда сеоског туризма одликује се кроз годинама неговану пољопривредну производњу хране на бачијама на ободима хомољских планина и специфичној гостољубивој вековној традицији овдашњих планинских сточара.
Препознатљиви смо по томе што можемо удовољити све већим захтевима туристичке потражње као што су сеоски туризам, агротуризам, етно - гастрономски, спортски, здравствени, верски и културни туризам.

taxi novakovicПоседујемо фирму за такси превоз.
Најважнија нам је безбедност наших клијената приликом вожње ТАКСИЈЕМ. То нам је на првом месту! 
Посебно се односи на наше најмлађе путнике, па тако наш ТАКСИ од почетка свог рада пружа могућност безбедне вожње деце уз претходну најаву.
Вршимо такође:
Градски и међуградски превоз путника и робе;
Вршимо брз, сигуран и удобан превоз путника и робе коју додатно не наплаћујемо, на подручју нашег округа;
Превоз за клијенте са сталним потребама услуге превоза.
Могуће је уговорити услугу нон-стоп превоза за клијенте који имају сталну потребу превоза.
Приликом оснивања, наша идеја водиља била је основати предузеће које ће пружати врхунску услугу аутотакси превоза.

smestaj novakovic banja zdrelo 002Ово је место на којем можете пронаћи целокупну понуду сеоског туризма - почев од смештаја у нашим собама за одмор, преко понуде излетишта, верске, културне и природне баштине руралних подручја Хомоља тј источне Србије.

Приказаћемо вам да у Хомољу постоје неоткривене лепоте, које пружају обиље богатства етно производа и услуга које дају могућност повећања туристичке сезоне на сва четири годишња доба.

Како све више људи тражи место за одмор и бег од градске буке, тако сваким даном све више расте свест о потреби удисања чистог ваздуха, боравка у природној нетакнутој околини, близу непосредне традиционалне производње хране на незагађеном тлу и уживању у природним лепотама. 

Photo Gallery

Налазимо се у средњевековном селу Ждрело, недалеко од манатира Св Тројице и бање са топлом лековитом водом.
Са нашег газдинства протеже се поглед на Горњачку клисуру и Долину Млаве, док је иза наших леђа планински врх хомољских планина Вукан са 840 м надморске висине. У нашем окружењу налазе се неколико манастира и средњовековних манастиришта, као што су манастир Горњак, манастир Витовница, манастир Решковица, манастир Св Тројица, манастириште Благовештење, Митрополија и др.